sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Helsinki city boy

Moi! Kirjoitan tätä postausta bussimatkalla Helsingistä Kajaaniin, ja ajattelin tässä postauksessa kertoa mun ihanasta viikonlopusta sielä. Elikkäs me matkustettiin Essin ja Villen kanssa to-pe yönä Bussilla, ja oltiin Helsingissä jo ennen klo. 06:00. 0h yö-unia takan tuntui mahdottomalta ajatukselta, että illalla pitäisi astella punaiselle matolle yhdessä Suomen Drag-parhaimmiston kanssa. Aamupäivästä kävin Maker meikkikoululla moikkaamassa Anskua ja uusia oppilaita, sieltä Ben Nye:n liikkeelle hamstraamaan huulipunia ja meikinkiinnitys suihketta (rakastuin) iltaa varten. No, 14 aikaan päästiin vihdoin hotellille, jossa alkoi armoton tälläytyminen. Laittautumisesta meinasi tulla fiasko, ja jouduinkin vielä lähtemään hakemaan mm. meikkisieniä ja sukkahousuja. Kun viimein olin valmis, oli aika lähteä etkoille G Lounge Skybar&clubille.
Gaala-lookkini näytti kutakuinkin tältä.


Etkoilla Divetin, Ingan ja Kalkkunan kanssa.


Ihana Divet! Olin myös vierailevana esiintyjänä hänen 10v juhla-showssaan Savoy teatterissa keväällä.
Kalkkuna, "The Bitch"
 Sitten kun saatiin muut Queenit paikalle, niin aikamme jutskailtua otettiin nokka kohti Savoy-teatteria Ja QX Gaalaa 2016.
Gaala-vieraat oli vastaan ottamassa Mega-Paula sekä Sheila, Ja olihan se yhtärit heidänkin kanssaan otettava!
Ihastuttavan Sheilan kanssa.

Megis ja mä :) Kuulemma suomen vanhin ja nuorin :)

Ja saimpas minä tällaisetkin kaunottaret kainalooni.
Tärähtäneet Salkkari-kaunottaret Irina Vartia ja Tiia Elg :)

Ihastuttava seurapiiri lady Kaarina Kivilahti! :*
Valitettavasti minun kuva saldoni gaalasta loppuu tähän, mutta lisää kuvia löytyy täältä. ;)

Olihan tuo koko tapahtuma aivan huikea kokemus tällaselle pohjosen pojjalle. Savoy-teatteri täynnä kaikkien suomalaisten tuntemia henkilöitä, ja se että sain astella sinne yhdessä, niiden artistien kanssa, joita olen seurannut ja ihaillut jo ihan pienestä saakka. Ihana ilta!

Lauantai päivä menikin Essin ja Villen kanssa shoppailessa. alku-illasta kävin kahvittelemassa ja vaihtamassa kuulumisia uuden ystäväni Dianan kanssa. Ja olihan se yhtärikin napsastava, on hän sen verran upea ilmestys. :)

Sovittiinkin jo Dianan kanssa, että ensi kerralla, kun nähdään nii kuvataan jonkinnäköistä vlogia ;) Dianan vlogi-kanavalle pääsee tästä Super-ihana ihminen!

Illalla sitten jännitimme hotellilla UMK:n 1. karsintaa, jossa myös suosikkini Eini oli mukana. No Einihän meni jatkoon että hurahti, ja tämä tuli varmaan myös hotellin muille asiakkaille selväksi ;) Einin UMK esiintyminen tässä.

Tiivistettynä siis ikimuistoinen viikonloppu ihanien ihmisten seurassa! En malta odottaa seuraavaa.Nyt kuitenkin siis takaisin koti kajaaniin ja arjen ääreen! Näkystellään mahdollisimman pian!
                                                  -Jerzu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti