maanantai 15. helmikuuta 2016

BPhair

Moi! Tällä kertaa pidennetään tukkaa yhteistyössä BPhair:in kanssa.
 BPhair:in pidennykset ovat todella korkealaatuista 100% Virgin Remy aitohiusta. Valikoimaan kuuluu kymmeniä värivaihtoehtoja ja saatavana on sekä suoraa, että laineikasta pidennystä. Teippi-pidennysten lisäksi valikoimassa on sinetti, klipsi sekä hiusnauha pidennyksiä. BPhair-pidennyksiin luottaa mm. Fitness Linda Manuella, Suvi Pitkänen ja useat muut julkisuuden henkilöt.

Ystäväni Mirka oli pitkään puhunut haluavansa pitkät hiukset, ja minä sitten pari viikkoa takaperin Oulussa käydessäni käväsin samalla BPhair:in liikkeellä ja mukaani tarttui 3 punttia 45cm pitkää teippi-hiusta ystävänpäivän yllätykseksi, kolmessa eri värissä . Musta, tumma ruskea ja vaaleampi ruskea.
Elikkäs tässä on Mirkan tukka ennen pidennyksiä. Edessä pisimmät hiukset ylettyivät n. leukaan ja takana lyhyimmät hiukset niskassa olivat n. 5cm pituiset. Mua hieman suoraan sanottuna pelotti, että miten saan lopputuloksesta luonnollisen, kun lähtökohtana oli kuitenkin aika lyhyt, mutta todella paksu hius.
Ja siinä se nyt on! BP:n hius on todella pehmeetä ja täytyy kyllä sanoa, että mitä nyt olen pienen ikäni aikana pidennyksiin törmännyt niin kyllä nämä ovat aivan kärkipäässä! Teippi on todella kestävää (oma kokemus)  ja ohuet ja notkeat teippi-osiot mahdollistivat pidennysten laiton myös lähelle jakausta, ilman että teipit näkyvät rumasti omien hiusten joukosta.
Tässäpä vielä tällanen havainnollistava kuva, missä näkyy vähän paremmin tuo liuku-efekti, ja ettei ne teipit tosiaankaan kurkistele tuolla päälaella :D

Näin sit vaan nykyaikana saa upean Hollywood-tukan, ilman vuosien kasvattelua. Mikäs teidän suhtautuminen on hiustenpidennyksiin? No mutta, me näemme seuraavassa postauksessa, ja jos suunittelet hankkivasi pidennykset niin tästäpä löydät oman lähimmän BPhair kampaamosi! Niin ja myöhäiset ystävänpäivät kaikille! Se Ya!
                                            -Jerzu

2 kommenttia:

  1. Menikö tuo kaikki kolme punttia? Tässä itse mietin että paljonko ohuen hiusten kokopään pidennykseen tuota hiusta tarvitaan. Entäs miten vertailisit/mitä eroavaisuuksia tällä on simplynaturaliin jota myös paljon kehutaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meni joo, mutta tässä tosiaankin mega-paksu tukka :) Uskoisin että 1,5-2 punttia riittää. Valitettavasti ei ole kokemusta kun simplyn sineteistä, ja siitäkin jo tovi aikaa, niin en osaa tuohon vastata. :)

      Poista