perjantai 9. kesäkuuta 2017

Gorgeous II / thebos.fi

Moikka! Tilasin taannoin thebos.fi verkkokaupasta OPV "Gorgeous II" nimisen luomiväripaletin, ja ajattelin esitellä sen teille nyt, koska tää oli rakkautta ensisilmäyksellä.
Paletissa on siis 35 metallista ja shimmeristä luomiväri sävyä. Sävykirjo pyörii persikkaisissa, punertavissa, oransseissa, kuparisissa, ja rusehtavan vihreissä. Paletissa on myös paljon vaaleita sävyjä, mitkä sopivat myös mainiosti käytettävän korostus sävynä esimerkiksi poskipäillä.
Luomivärien koostumus on kermainen, pehmeä, helposti levittyvä ja haivyttyvä.
Paletin ainoa miinuspuoli tummien silmämeikkilookkien ystävänä on, että paletissa on vain yksi huomattavasti tummempi sävy.... Mutta se on kyllä aivan ihanan värinen :D Joten annettakoon se anteeksi.


Ja kuten tuo pakkauksen teksti kertookin, niin kaikki sävyt ovat todella pigmenttisiä.
Hintaa tällä paletilla oli 39,90 mikä ei ole ollenkaan paha näin hyvälaatuisista luomiväreistä. thebos.fi:ssä oli myös muutama muu OPV sarjan paletti. Tämän OPV Sarjan tuotteisiin kuuluu myös mm. aivan ihanan näköiset glitter-luomivärit ja sekä matta-, että metallinhohtoiset nestemäiset huulipunat, joita on ehkä pakko hankkia heti seuraavaksi.


 Voin todella suositella tätä palettia. Alhaala vielä julkaisemani tutoriaali, jossa silmämeikki toteutetaan juurikin tällä paletilla.

Nähdään pian!
-Jere

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti