perjantai 25. syyskuuta 2015

Kuukauden muuttuja: Minna!

Hellurei! Taas on aika kuukauden muuttujalle. Tälläkertaa muuttumisleikkiin pääsi Minna. Minna on 32-vuotias koti-äiti. Hän kertoi tyylinsä olleen pitkään samanlainen ja kaipasi uutta lookkia. Nähtyäni Minnan huomasin hänen pukeutumistyylinsä olevan todella nuorekas, ehkä liiankin nuorekas. Halusin hänen tyylistään aikuismaisemman, hienostuneen ja naisellisen. Tämä Muuttumisleikki on toteutettu yhteistyössä Benetton Kainuun, valokuvaaja Samu Puurosen, sekä parturi-kampaamo Tukkatakomon kanssa.

Minna ennen muutosta

Kuva (c) Samu Puuronen 2015


Kuva (c) Samu Puuronen 2015
 Halusin aikuistaa Minnan tyylin, ja tehdä tyttömäisestä naisellisen. Valitsin Minnalle Benettonin valikoimasta nuorekkaat mustat pilli-housut, mustan paidan, sekä musta/valko kuviollisen villakangas takin. Asusteina Mustat nahka nilkkurit, sekä väriä tuomassa punainen laukku.
Kuva (c) Samu Puuronen 2015
Hiuksista leikattiin mittaa aika reilulla kädellä, ihan jo kunnon vuoksi. Leikkasin hiukset loivaan A-linjaan ja kerrostelin aika reilulla kädellä, jotta leikkaus pysyi nuorekkaana. Väriksi valikoitui lämmin keskiruskea hieman tummemmalla tyvellä. Meikissä käytin kullan ja lämpimän ruskeita sävyjä korostamaan kauniin sinisiä silmiä, mutta koska enempi parempi, halusin korostaa myös Minnan kaunista suuta. Meikki oli livenä voimakkaampi kuin kuvissa.
Kuva (c) Samu puuronen 2015
Tässä vielä tällainen vertaus kuva, jossa myös hiusten väri ja meikki pääsevät enemmän oikeuksiinsa.

Tällainen muuttuminen tälläkertaa, ensikerralla taas toisenlaista :)
Olen muuttumiseen todella tyytyväinen, mutta saattaa olla että valitsemani asu yhdistettynä muuhun lookkiin on ehkä vähän liiankin aikuismainen, mutta näistä oppii ;)
Kirjoittelen taas tässä matkalla Helsinkiin, ja ajattelinkin kun on nyt tullut rampattua tuolla lähes joka viikonloppu, että teen näistä sitten tämän reissun jälkeen yhteisen ostos postauksen. Mutta seuraavaan postaukseen!

-Jere

Muuttumisleikissä mukana.

Benetton Kainuu
Valokuvaaja Samu Puuronen
Tukkatakomo


3 kommenttia:

  1. Olet kyllä todella taitava. Muutokset eivät ole yliampuvan trendikkäiyä vaan kantajiensa mukaisia :-).

    VastaaPoista
  2. Todella upeita muutoksia, taitavaa jälkeä :)

    VastaaPoista