sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Kuukauden muuttuja:Päivi!

Moi! Ja heti alkuun pahoittelut, että muuttuja tulee pari päivää myöhässä, halloween kiiriden takia. Tällä kertaa muuttumisleikkiin pääsi 31-vuotias Päivi. Päivi halusi tyyliisä "jotain uutta" ja sitä hän myös sai. Päivin tyyli on ollut pitkään samanlainen. Halusin Päivin tyylistä naisellisemman.Tämä Muuttumisleikki on toteutettu yhteistyössä Benetton Kainuun, valokuvaaja Samu Puurosen, sekä parturi-kampaamo Tukkatakomon kanssa.

 
Päivi ennen muutosta
Kuva (c) Samu Puuronen 2015
Kuva (c) Samu Puuronen 2015
Leikkasin Päivin hiukset tasapitkään long-bob malliin "höystettynä" otsahiuksilla, jotka sopivat mielestäni Päiville täydellisesti. Päivin hiukset vaalennettiin ja värjttiin kauniin punaruskeiksi. Silmämeikissä käytin Naked 3 palettia, josta vaaleanpunaista ja luumuhtavia ruskeita. Huulet halusin pitää luonnollisina.
Kuva (c) Samu Puuronen 2015
 Asuksi Benettonin valikoimasta valikoitui valkoinen neulepaita, harmaankirjava villakangastakki, sekä mustat kiiltäväpintaiset pillihousut. Kengät ovat Benettonin viime-talven mallistosta.

Tässä vielä tällainen Ennen-Jälkeen vertailun vuoksi.


 Tällainen muutos tälläkertaa. Mielestäni muutoksesta tuli todella hyvä ja uusi lookki passaa Päiville tosi hyvin. Hän muistuttaa ehkä hieman Siskonpedin Niina Lahtista :) Seuraava muuttuja on jo kuvattu, ja täytyy sanoa että nämä vain kerta kerralta paranee. Mutta ensi kertaan, ja koitan nyt saada postailtua muutakin kun näitä muuttujia, kun elämässä tapahtuu tällä hetkellä niin paljon kaikkea ;) See ya!

Muuttumisleikissä mukana.

Benetton Kainuu
Valokuvaaja Samu Puuronen
Tukkatakomo
- Jerzu2 kommenttia: