sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Eini Feat. Showhouse.eu

Moi! Olen jo pitkään suunitellut tekeväni Eini shown, ja nyt kun hän oli Uuden musiikin kilpailussa päätin että vielä sen teen. Suuri osa hahmoa on hiukset. Eini tukkani on showhouse.eu:sta, joka siis on verkkokauppa esiintyjille ja mm. lace front peruukkien maahantuoja. Valioimaan kuuluu myös erillaiset pukujalokivet, strassit, puuhkat yms. ja nyt siis esittelyssä uusi upea Eini tukkani!
Kuva (c) Petteri Hentilä 2016
 Elikkäs kaikki showhouse.eu:n lace front peruukit ovat valmistettu laadukkaasta synteettisestä kuidusta, joka kestää 180-asteen lämpökäsittelyn. Kuitu muistutti myös todella paljon aitoa hiusta, sekä ulkonäöltään, että tekstuuriltan ja liikkuvuudeltaan.
Kuva (c) Petteri Hentilä 2016
 Tää mun valitsema peruukki on nimeltään Milana Dark Honey with blonde highlights, ja tää on siis niin Eini tukka että ei lähempää enää voida mennä. Ja myyntikuva vastasi täysin todellisuutta. Hiusraja näyttää myös todella luonolliselta, eikä ole luonottoman paksu niin kuin joissain lace front peruukeissa mihin olen törmännyt.
Kuva (c) Petteri Hentilä 2016
Ei voi olla kuin tyytyväinen, on meinaa sen verran upee tukka "Einillä" nyt ;) Tästä on hyvä jatkaa shown suunnittelua ja pikkuhiljaa toteutusta. Tästäpä pääset tuonne verkkokauppaan jos vaikka innostuit! Nähdään taas pian!
                                                     - Jerzu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti